Huizen om op te vertrouwen!

Reken op onze metsel- & betonwerken bij nieuwbouw en renovatie

Een betrouwbare woning of appartement kan niet zonder stevige en nauwkeurige metsel- & betonwerken. Zowel bij een renovatie als bij een nieuwbouw in Wetteren en buurgemeenten moet u voor een goede start van uw project bij ons zijn. Wij metsen uw ruwbouw van de nieuwe woning of appartement volledig volgens de plannen. Wij houden steeds rekening met uw termijn zodat andere aannemers feilloos op onze werken kunnen aansluiten.

Het is onze specialiteit om rechte en stevige muren te bouwen voor een goede basis van uw woning. Ook bij renovaties bezorgen wij u metselwerken op maat. Het metsen van nieuwe binnenmuren of het bouwen van een nieuwe achterbouw aan uw woning mag u volledig aan ons overlaten.

Sterke beton voor een zorgeloze toekomst

Samen met de metselwerken brengen wij eveneens egale en sterke betonplaten aan. Na het leggen van de rioleringen laten wij het nodige beton aanbrengen voor de betonlaag. Ook betonplaten tussen verschillende verdiepingen leggen wij met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Wenst u deze tussenverdiepingen te laten leggen met houten balken? Ook dit is geen probleem voor ons.

Metsen en beton leggen? U bestelt het vandaag nog bij ons.

Contacteer ons! 092 77 02 80
Contacteer ons!092 77 02 80