Wij bouwen uw droomhuis!

U hebt de aannemer voor uw nieuwbouw gevonden

Kijk met vol vertrouwen naar de vorderingen van uw nieuwbouw. U krijgt meteen een aangenaam gevoel wanneer u uw woning of appartement de hoogte in ziet gaan. Om dit mee te maken, moet u ons zeker inschakelen als aannemer voor uw project. Wij bouwen nieuwe huizen volgens uw plannen in de regio Wetteren zodat u snel kan genieten van uw droomwoning.

Een stevige ruwbouw, dat is wat wij u bij ieder project opleveren. De metselwerken worden uitgevoerd conform de plannen van uw architect. De buitenmuren worden meteen goed geïsoleerd, dit zal uw uitgaven voor energie meteen temperen. Uiteraard krijgen alle binnenmuren hun plaats zodat u snel kan ervaren hoe het ontwerp van uw woning er in de praktijk uitziet.

Totaalprojecten

Het voordeel van totaalprojecten is dat u slechts met één aannemer hoeft rekening te houden. Dat kunnen wij u aanbieden vanaf de graafwerken tot en met de laatste metselwerken. Graven, rioleringen leggen, funderingen plaatsen, betonplaten aanbrengen en een volledige ruwbouw, het kan allemaal via ons.

Een volledig uitgeruste ruwbouw zal er vlug staan door vandaag nog onze prijsofferte aan te vragen.

Contacteer ons! 092 77 02 80
Contacteer ons!092 77 02 80